Luder roskilde sunisah thai massage

luder roskilde sunisah thai massage

Massage Som Er Sundt For Krop og Sjæl. Jeg er selv uddannet massør og har derfor prøvet mange massørere, men aldrig en som er så kompetent og dygtig som han.". Hun kan tage godt ved og gå i dybden hvilket jeg synes er dejligt. Veluddannet massør med over 900 timers uddannelse. luder roskilde sunisah thai massage Susanne Buhler, hjemmeside fra. Read more body2body Massage, body2body massage, hvor jeg med min egen udviklede teknik vil give dig en skøn oplevelse, hvor jeg pirrer og udfordrer din krops erogene zoner, så du opnår den ultimative oplevelse af nærvær og sanselighed. Thai Massage kan også medvirke til reduktion af ledsmerter forårsaget af slidgigt. Dybdemassage løsner op for ømme muskler og myoser, under trygge rammer. Annette Jensen ".Det er tydeligt at mærke hans mangfoldige uddannelse/kendskab til massagen's verden. Massagen vil have virkning længe efter du har rejst dig fra briksen. Effektfuldt, behageligt, anbefalet, bestil online og print gavekortet ud med det samme. Vandt bronze i fysiurgisk massage ved dm i massage 2018. Massagen virker forebyggende til vedligeholdelse af et godt helbred. Nr 4 ved Dm i massage 2016.

Luder roskilde sunisah thai massage - Thai Massage Roskilde Massage

Tantra Massage, få en en dejlig og lækker Tantra Massage, hvor massagen både er skønt afslappende, men også fantastisk pirrende for din krop og sjæl. Massagen er dybdegående, afvekslende og udført med et præcist afstemt tryk. Under massagen spilles afslappende baggrundsmusik for at fuldende dit udbytte. Den bygger på yoga, akupressur og zoneterapi. Man kan kun komme forbi, når man booker tid i forvejen, og ønsker du at booke tid, så sker det nemmest via SMS. Centralt i Roskilde's hyggeligste gade 100 m fra stationen. Jump to, press alt / to open this menu. Read more vi er flyttet til nye lejede lokaler i Roskilde, og da vi ønsker bedst mulig diskretion for vores gæster, så sender vi sms med adressen, når man booker tid. En både effektfuld og behagelig massage. luder roskilde sunisah thai massage

1 tænkt på “Luder roskilde sunisah thai massage”

  1. Prostata Massage, prostata massage er både godt for potensen, og kan for mange også være en ekstra nydelse til massagen.

Efterlad et Svar