Swingerklub nordsjælland stor pik til min kone

er fyldt ud i røv og kusse. Han er ikke mindre udrustet, så jeg ser til min forundring, at den store sorte pik forsvinder op i hendes hårdt prøvede røv! Hun sutter min pik, mens jeg ser min dejlige kone få pik i hoved og røv. Kan se at hun begynder at slikke fissen, samtidig med at hendes finger finder røvhullet på den gamle. Gennemsnits stemmer 4,19, antal visninger 22432, udgivet den 00:01:12. De finder nu rytmen og begynder at kneppe hende i rolige bevægelser, utroligt at hun ikke flækker med 2 store sorte pikke i sig. Han knepper hende nu i hurtige bevægelser og jeg kan se hvordan den store pik bevæger sig frem og tilbage i hendes stramme røv. "Ja" svarer hun, "det er det jeg her for". Vi går ud og hun får vasket ansigtet. Den er jo allerede velsmurt. Samtidig sætter konen sig på hug og begynder at slikke fisse på min kone - det havde jeg ikke troet hun ville gå med til, men hun nyder at få slikket fisse og røv ren for sperm, og jeg nyder at se det. De lægger hende på sengen og kravler begge op og stikker pikkene hen til hendes mund. Pikken i røven kører nu hurtigt ud og ind, jeg kan høre at min kone er ved at komme, og næsten samtidig kommer manden med et brøl. Nu skifter han hul, og begynder at røvpule hende, lækkert at se hende stramme røv blive brugt igen. Der er straks to friske mænd der tager over, så hendes mund og røv bliver igen fyldt. Vi går ind til baren og sætter os og får os et glas rødvin. Hende som slikkede hendes fisse ren, har nu stillet sig overskrevs over min kones hoved, så mine kone har en dejligt behåret kusse presset ind over sit ansigt. I mellemtiden er der kommet flere mænd, så det ser lovende. Hun nikker bare og smiler. Hun presser hurtigt en finger op i røven og slikker velvilligt hendes fisse. Det er fyren ikke tilfreds med, så han sætter sig på knæ og fører sin store pik op i kussen på hende, han knepper hende nogle minutter på den måde, så trækker han pikken ud, fører den ned. Den ældre dame har sat sig mellem mine ben, og taget min stive pik i munden. Manden trækker nu sin store pik ud af hendes mund, skubber konen væk, vender min kone rundt på ryggen, spreder hendes ben, presser den tykke pik op i røven på hende. Vi havde snakket med klubben inden vi besluttede os, også for at de kunne annoncere at vi ville komme, så de ikke løb tør for mænd.

Swingerklub nordsjælland stor pik til min kone - Chatsider Konen

Store neger pikke escort i kolding Hun sutter dem skiftevis mens der er kommet en tredje mand der lægger sig mellem hendes ben og begynder at slikke hendes våde fisse. Den største af sex med min søster lars tvede formue negrene, lægger sig på gulvet, og beder min kone om at sætte sig oven på hans store pik, den er nok 22-25 cm lang og rimeligt tyk. Hun sænker sig ned over ham og den store sorte pik forsvinder op i kussen på min kone.
Dating internet sides for enlige mænd yngre 30 i roskilde Slavinde kalender med nøgne damer
Nordisk film cinemas trøjborg danske blonde Han sætter sig på knæ og begynder at slikke hendes våde kusse, samtidig er der to venlige mænd der spreder og holder hendes ben, så han bedre kan komme til, tungen kører om og slikker hendes røv. Jeg kan se hvor meget hun nyder at blive røvpulet. Spørg konen om hun kan klare mere".
Stundenhotel hagen erotig chat Han nulrer stille og roligt hendes våde kusse, samtidig med at han drejer barstolen rundt, nu er der publikum. Mens hun sutter pikken, kommer der en mere til syne, den bliver kærligt behandlet af hendes hånd. Da jeg vender mig, står der to store negere. Trolden, erotiske noveller skrevet af trolden64, historien er rettet af redaktionen, antal stemmer. Han stikker pikken i munden på hende, hun kan næsten ikke gabe over den, men sutter alt hvad hun kan.

1 tænkt på “Swingerklub nordsjælland stor pik til min kone”

  1. Der kommer to mænd hen til os, den ene spørger min kone om hun er klar på at få masser af pik?

Efterlad et Svar