Sexy lesbians tantra massage til mænd jylland

sexy lesbians tantra massage til mænd jylland

eller hvis du har lyst til at fortælle hvad du har oplevet undervejs. For en stund kan du tillade dig selv at slippe dig selv fri, slippe tanker, hæmningerne og vedtagne konventioner. Du vil undervejs opleve bølger af energi gennem hele din krop og hele dit sind, og hvordan denne energi vækker, healer, glæder og løfter dig. Derfor vil der ikke være massage direkte af lingam/penis i massagen, for det vil fjerne fokus fra oplevelsen i resten af kroppen. Massagen er en gave til dig fra det universelt feminine, og du har lov til bare at modtage denne gave, uden at skulle give noget til gengæld. Din lyst, din sanselighed, dine impulser, dine tanker og dine følelser det hele er som det skal være og har lov til at være der. 2,5 timer og foregår på et leje på gulvet og er en massage hvor hele kroppen får opmærksomhed. Du får massage overalt på kroppen, ingen dele af kroppen bliver udeladt. Pakke 3, denne pakke inkluderer en indledende samtale, muligheden for at tage bad, tantramassage og afsluttende samtale alt i alt 3 timer. Selvom massagen vækker den erotiske energi vil der ikke være nogen udløsning, i stedet vil du opleve hvordan massøren hjælper dig til at sprede al din energi, så hele din krop bliver sanseligt vækket og levende.

Tantra Massage Til Mænd: Sexy lesbians tantra massage til mænd jylland

Du kan her stille alle de spørgsmål omkring tantra og massagen som du måtte have. Vi gør opmærksom på at tiden flyver afsted under en tantramassage og at det ofte ikke vil være muligt at forlænge massagen på stedet. Der er mulighed for bad efter massagen. Massagen er et frirum til at mærke efter og følge din impuls, der er ikke noget du ikke må i massagen, så længe du respekterer et NEJ, ligesom jeg respekterer dit NEJ. Det er en oplevelse der får dig til at føle dig omsluttet af sanselig feminin energi, hvilket hjælper dig til at slippe tankerne og blive eet med din nydende og sansende krop. Når massagen er slut dækker jeg dig til med et klæde og går i bad. Så vender du dig.

Videos

Real tantra massage.

1 tænkt på “Sexy lesbians tantra massage til mænd jylland”

  1. På den måde kan du med tiden lære at blive multiorgastisk og opleve at hele kroppen kan opleve samme orgastiske intensitet som man normalt kun oplever omkring kønnet.

Efterlad et Svar